Skip to Content
no
Dudgeon vindpark offshore Storbritannia. Foto: Woldcam

Vi forsyner verden med energi — og gir kraft til menneskers liv.

Vår ambisjon er å være et ledende selskap i energiomstillingen. Vi vil skape verdier gjennom mulighetene som det grønne skiftet gir, og bryte industrielle barrierer ved å bygge på 50 års erfaring.

Arbeidere offshore

Velkommen til Equinor

Et internasjonalt energiselskap med 22.000 ansatte i 30 land over hele verden. I femti år har vi fokusert på vårt formål om å gjøre naturressurser til energi for mennesker og fremgang for samfunnet. Vår ambisjon er å være et ledende selskap i det grønne skiftet.

Les mer om Equinor her
Eirik Wærness, sjeføkonom. Foto: Arne Reidar Mortensen

Energy Perspectives 2023

Årets uavhengige studie av energiscenarier utarbeidet av Equinors analytikere er nå tilgjengelig som pressemelding og nedlastbare filer. En videopresentasjon ved Equinors sjeføkonom Eirik Wærness vil bli publisert senere.
Her utforsker vi resultatrommet for den langsiktige utviklingen av verdens energimarkeder og hvordan de påvirkes av faktorer som geopolitikk, teknologi, klima og energipolitikk.

Les mer om Energy Perspectives (på engelsk)
Hydrogen grafikk

Slik vil rent norsk hydrogen sørge for Europas energisikkerhet

Equinor og Tysklands største energiselskap RWE er enige om å jobbe sammen for å sikre bærekraftig og pålitelig energi til Europa.

Les mer om norsk hydrogen til Europa

Den britiske energirevolusjonen

Lavkarbonløsninger for fremtiden: Kan nye løsninger gjøre Storbritannia utslippsfri? Se hva Equinor gjør for å fremme energiomstillingen i UK.

Les mer om den britiske energirevolusjonen
Bilde av Stavanger

Verden står midt i en energikrise – samtidig som klimakrisen henger over oss. Klarer vi å takle begge?

I miniserien Den største testen fikk fire unge lære om framtidens energiløsninger, sparre med fageksperter og til slutt utfordre sjefen sjøl, Anders Opedal.

Se alle episodene her
Johan Sverdrup-plattformene

«En stor bidragsyter til sikre energileveranser til Europa»

– Johan Sverdrup er en stor bidragsyter når det kommer til sikker energileveranse til Europa, sa olje- og energiminister Terje Aasland da han foretok den offisielle åpningen av Johan Sverdrup fase 2 på mandag.

Les mer om Johan Sverdrup her